Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Hundkoppel & hundhalsband

Hundkoppel och hundhalsband för alla tillfällen till din hund, både vardag och utställning. Populära och väletablerade märken så som Dogman, Kentucky och Flexi. 

Det finns många olika modeller och material och ibland kan det vara svårt att veta vad man ska välja. Förutom att det ska kännas bra för just din hund så är det lika viktigt att det ska kännas bra för dig också. Ibland kan det vara en smaksak vilket koppel eller halsband ens hund ska ha, men det finns vissa som passar bättre till olika tillfällen och hund.

Det är alltid bra att ta sig en funderare innan man väljer hundkoppel och halsband. Här nedan har vi listat några saker som har betydelse när du ska välja. 

Ras - Vissa raser klarar inte av alla sorters koppel och halsband. Hundar som till exempel har svårare att andas bör inte ha koppel som sitter runt halsen, här passar selar bättre. 

Storlek - Desto större hund desto kraftigare koppel.

Ålder - Ålder spelar stor roll när du ska välja koppel. Är din hund till exempel en valp så är det viktigt att välja ett koppel i bra material då många hundvalpar gillar att bitas. Tänk också på att välja ett starkt och kort koppel då valpar drar mer än vanligt och behöver tränas. 

Geografi - Beroende på vart du bor eller vart ni brukar promenera så krävs olika typer av hundkoppel. Bor du till exempel i innerstan så passar ett kortare koppel bättre. Medans om du bor på landet så kan det vara bättre med ett längre koppel så din hund kan springa mer fritt.

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 •  

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen