Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Hästgodis

Har din häst varit extra duktig och förtjänar något gott eller du vill bara göra din vän lite glad? Här finns godis från flera märken med många olika smaker, även godis till den känslige hästen finns, Glyx Lobs.

För dig som inte vill ge din häst onödigt med socker eller om du har en ponny som är benägen att lätt få fång, så finns sockerfritt godis i flera smaker. Välj mellan mint, äpplen och en härlig skogssmak! Andra smaker på olika godisar som finns är hallon och körsbär. Dessutom finns godis med högt näringsinnehåll! Vissa hästgodisar är även lämpliga för hästar med allergier.

Andra spännande smaker på hästgodis är banan och örter! Självklart kan även en slicksten fungera som ett godis och belöning. En slicksten är också ett sätt för din häst att ha roligt och bli underhållen.

Vissa godisar har så smarta förpackningar att de är komposterbara. För förvaring av ditt godis under träning, resa eller liknande har vi en smart påse i tyg som du kan fästa i ditt bälte eller midjeband på ett enkelt sätt. Denna finns i tre olika färger och med eller utan tryck.

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Färg
  • Varumärken
 •  

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen