Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Boots till häst

Här hittar du vårt sortiment av boots. Boots används till att skydda hästens hovar och känsliga punkter såsom karleden. Vi erbjuder boots i många olika material, bland annat neoprene, gummi och tyg samt med eller utan fårskinnskant upptill för att förhindra skav.

Utöver olika funktioner och material så erbjuder vårt sortiment också olika designer i form av färger och detaljer. Med boots i en ljus färg gör du det enklare för dig själv att leta upp dem i hagen om hästen skulle råka tappa dem där. Vi har också boots som kan passa bra på tävling, när du vill att din häst ska vara extra fin.

Bootsens funktion

De flesta av bootsen i vårt sortiment har kardborreknäppning. Dock finns det alternativ med remmar eller som du helt enkelt bara drar på också. Vissa boots har också extra fokus på att vara smutsavvisande och lätta att tvätta av. Har din häst torra hovar som har lätt för att få sprickor? Det finns nämligen boots som behandlar torra hovar och hovar som redan har spruckit. Vi har också boots som är gjorda för att vara slitstarka och i material som är stötdämpande. För att motverka att bootsen snurrar runt på hoven, så finns det boots med en kloss på insidan eller annan typ av funktion för att hålla dem på plats.

Tränar du mycket hoppning med din häst? Vissa boots är designade för att vara extra passande för det ändamålet. Du kanske söker efter en produkt som både skyddar hoven och benet mot smuts? Då kan det vara en bra idé att investera i ett par hagskydd, som täcker hästens ben från knät och ner till kotan. Är ett extra skydd för hälen viktigt för dig? Då kan vi erbjuda varianter som har fokuserat på det området lite extra. I vårt sortiment har vi även några varianter av kotringar, som skyddar mot balltramp.

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 •  

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen