Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Dressyrschabrak

Här hittar du våra dressyrschabrak. Vi erbjuder schabrak i många olika färger och stilar. Bland annat från varumärkena: eskadron, lami-cell, haglunds, kingsland, cavalleria toscana.

Dressyrschabrak vill man gärna ska utstråla elegans, lyx och stil. Vi har samlat ett helt gäng med vackra dressyrschabrak i olika prisklasser, för att du ska hitta något som passar dig och din häst! Viktigt när man väljer schabrak är att det ligger bra på hästens rygg och inte riskerar att skava någonstans. Ofta hittar man en favorit som man trivs med och gärna köper ett gäng i olika färger i. Kom ihåg att se till så att det använda dressyrschabraket hålls fräscht mellan gångerna, häng det för torkning efter ett svettigt träningspass och borsta bort päls och smuts med en vanlig ryktborste. Tvätta det i maskin vid behov, se till att inte tvätta det för varmt då det kan göra att det tappar sin form. Det finns dressyrschabrak som är extra smutståliga i materialet. Köp gärna matchande benlindor för tillfällen när du och din häst ska glänsa riktigt ordentligt. Vi vet att det är kul att rida och träna i matchande set!

Visste du att det finns dressyrschabrak med inbyggda fårskinnspaddar? Spana in dessa.

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 •  

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen