Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Hoppschabrak

Här hittar du vårt utbud av hoppschabrak som är framskurna för att passa hoppsadelns kåpor. Hos oss finner du många olika modeller i varierande prisklasser.

Vi erbjuder bland annat varumärkena: eskadron, cavalleria toscana, kingsland, haglunds, lami-cell. 

Ett hoppschabrak bör ligga skönt på hästens rygg och lämna plats för manken samt ligga stilla under sadeln för att minimera risken för skav och glid. Detta är extra viktigt under just hoppningen. En annan viktig faktor att ta hänsyn till är schabrakets material, det bör vara av smutsavvisande och gärna snabbtorkande material. Både av praktiska anledningar men även av hygienskäl. Efter varje ridpass bör man borsta av insidan från päls och smuts samt hänga upp det för torkning i värme om det blivit svettigt. Då och då behöver hoppschabraket sig en tvätt. Det är därför bra att ha ett litet lager med schabrak så du alltid kan byta när något är på tvättning. Vi har en uppsjö av olika hoppschabrak i olika färger, material och modeller. 

 

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 •  

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen