Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Stigläder

Vi har ett stort sortiment av stigläder i olika längder, bredder, färger och material. När man ska köpa nya stigläder vill man oftast försöka matcha sadelns färg och anpassa efter längden på dina ben. Det är varken kul med för korta eller för långa stigläder så ett tips är att mäta ett par befintliga du har använt och utifrån det avgöra om du ska ha samma längd eller en annan. För att du ska kunna korrigera längden på dina stigläder medan du sitter till häst så gäller det att det är smidiga, lätthanterliga och mjuka.

Vi har stigläder från varumärkena HansboSport, Stubben, Santa Cruz mm.

Skötsel

Det är viktigt att du tar hand om dina stigläder för att de ska hålla under en lång tid. Kolla gärna in vårt sortiment av läderrengöring så att du kan hitta rengöring för sina stigläder.

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 • Stigläder är en viktig del av din utrustning, kanske inte det första man tänker på men är viktig för positionen i sadeln. Stigläder är den remmen som fästes i sadeln och löper nedåt där sedan stigbygeln fästes. I vårt sortiment finns stigläder för olika discipliner. Vi har även stigläder gjorda av kalvskinn som är extra mjuka och följsamma.

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen