Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Pälsglans till häst

När det är dags för tävling eller om du av annan anledning vill att din häst ska ha lite extra glans, så kan du spraya pälsen. Förutom att din hästs päls, man och svans skiner mer så är flera produkter även utredande, så att din häst kan bli av med tovor. Kom ihåg att inte spraya där sadeln ska ligga för att undvika att den glider. Orolig för att din häst ska bli kladdig i pälsen? Tvärtom så kan pälsglans göra att pälsen inte drar till sig smuts och ger en naturlig känsla. Det behöver alltså inte ens märkas att hästen har någon produkt i sin päls!

Varför du gynnas av att använda pälsglans

På långt sikt kan pälsglans också spara på hästens svans, eftersom den blir mer lättskött. Om din häst har tappat lite päls eller om pälsen har haft mycket slitage, så finns även produkter som innehåller arginin för att stimulera pälsens hårväxt. Provitamin B5, eller pantenol som det också heter, hjälper också till med att göra din hästs hår friskt och bidrar till att öka volymen. Lider din häst av klåda och/eller torr hud? Använd då en produkt som motverkar detta och bevarar hudens fukt. Pälsglans används alltså inte bara för att göra pälsen tjusigare. Den kan också verka som hudvård.

Läs mer längst ner på sidan.

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Färg
  • Varumärken
 • Lyxa till det och ha roligt inför tävling

  Vill du ge en extra lyxig känsla inför tävling? Testa då en pälsglans med glitter i! Våga köra på en rosa eller lila flaska och dra ögonen till dig. Dessa produkter har till och med hallondoft! De kan också vara lite extra roliga för barn att använda. Varför inte ta steget längre med kreativiteten och skapa fina mönster? En blomma, ett hjärta, en hov eller något annat roligt. Bara fantasin sätter gränserna för figurer och former!

  Produkter för olika önskemål och behov

  Är det viktigt för dig att använda produkter som har tänkt på miljön? Då finns det exempelvis produkter som är förpackade i aluminiumflaskor istället för plast. Om du vill skydda din hästs päls och hud mot solens strålar, kan du välja en produkt med UV-skydd i.

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen