Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Ryktväskor & ryktlådor

Nu när du har samlat på dig en massa borstar, vad ska du då ha dem i? En praktisk ryktlåda eller ryktväska att hålla ordning i stallet från Ridersport.se vore perfekt. Ryktlådorna är oftast gjorda i plast och har flera fack för att förvara ryktborstar, kammar, rotborstar, hovkratsar, hälsovårdsprodukter, mfl. En ryktlåda har fördelen att allt ligger på sin plats och ryktsakerna blir lätt att finna, ett stort plus är att de inte blir dammiga. Ryktväskorna är inte lika robusta som en ryktlåda, men de är mer flexibla och det är lättare att hitta en vrå i stallet där den får plats. De kommer i många olika färger och utföranden, du kommer med säkerhet att hitta just din perfekta förvaring för dina borstar och tillbehör.

De märken som du kan hitta hos oss är: Jacson, Catago, Hansbo Sport, Equipage, Haglunds, Kingsland, Waldhausen och Eskadron mfl.

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 •  

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen