Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Sjukvård för häst | Mugg och sårbehandling

Hos Ridersport finns det effektiva medel för sårbehandling mm. som både skyddar och rengör hästen mot bakterier och klåda. Många av Ridersports salvor hjälper för ex. eksem, mugg och skav. Allt för att göra din häst bekväm igen. De märken du finner här är Foran, Kruuse, Hansbo Sport, Globus, Helosan, Horseware, Effol, Fyra Ess, Trikem, Hexocil, Jacson och Biofarmab mfl.

När våren närmar sig och snön försvinner blir marken geggig och lerig. Upplever du det då svårt att hålla hästens ben och hovar rena och torra? Det är du inte ensam om. Mugg är en vanlig åkomma vid denna typ av förhållanden. Mugg är en hudinflammation som uppstår i hästen karled, vilket är den tunna huden i gropen ovanför hästens hov. För många är detta ett återkommande problem och här har vi samlat produkter för lindring och skydd.

En av produkterna i sortimentet är Zinksalva Biofarmab som är en mjukgörande salva för skötsel av mindre sår och förbyggande av mugg. En annan effektiv produkt mot mugg är Warendorfsalva Friska leder som verkar både mjukgörande och antibakteriellt. Förebygg mugg genom att hålla karleden ren och torr och försök att förbättra hästens hage så att den inte är lika lerig.

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 •  

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen