Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Hyr Lastbil

Välkommen till oss för att hyra B-kortslastbil för transport av häst. Vår hästlastbil utgår från Ridersports butik och lager på Tomtaholmsvägen 1, 269 41 ÖSTRA KARUP, i nordvästra skåne. Hästlastbilen går att hyra över en dag, per dygn, eller veckovis. Hästlastbilen som vi har till uthyrning har 850kg maxlast och är av stuterimodell vilket utesluter risken att hästen "hoppar över bommen" eftersom att dörrarna in till hästen är helt stängda. Hästlastbilen är i toppskick för bästa säkerhet för din häst. 

Prislista: 

Dag: 1500kr ink. 25 fria mil.

Helg (Fre-Sön) 3000kr ink 50 fria mil. 

5 dagar 7500kr ink. 125 fria mil.

Vecka: 10500kr ink. 175 fria mil. 

Rutiner & Säkerhet

När hästlastbilen hämtas är den tom på spån, rengjord och desinficierad för att undvika smittor och hålla bilen i toppskick. Även inredningen i hytten är rengjord samt alla viktiga vätskor som olja, kylarvätska och spolarvätska är kontrollerade mellan varje uthyrning. Allt för att både förare och hästar ska vara trygga med att hyra vår bil. 

Bra att veta

Vi har tillstånd utfärdade av Jordbruksvärket för att få lov att hyra ut djurtransport. Hästlastbilen är besiktigad av Länsstyrelsen och har även Transportörtillstånd för långa transporter inom Europa. Vi är certifierade biluthyrare med hyrbilsfösäkring. Lastbilen är utrustad med stuteriinredning med kamera över hästdelen, backkamera, mkt packutrymmen, dragkrok och många fler bekvämligheter. 

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen