//

Eva går sin egen väg

Här berättar jag lite om företaget, om mig och varför vi finns.

Längtan efter kunderna

Jag har arbetat på en grossistfirma och varit anställd i närmare 25 år men en dag gick jag in till chefen och sa upp mig. Min längtan efter att få arbeta med och träffa kunderna blev för stor! Jag lånade pengar, pantsatte mitt hus och tänkte - nu eller aldrig. På så sätt startade en fantastisk resa där jag nu sedan ett par år har min egna firma, en välbesökt lagerbutik i Östra Karup och en ständigt växande webshop, www.ridersport.se

Kvalitet och pris

Det som gör Ridersport till ett unikt koncept är blandningen mellan egenimporterade kvalitetsprodukter som är mycket prisvärda samt produkter från välkända varumärken i många prisklasser. Min tid som produktchef på grossistföretaget innebar många resor till producenter runtom i världen och dessa kontakter har jag kvar. På så vis kan Ridersport erbjuda kvalitet och pris i en oslagbar kombination. 

Snabb och glad

För mig har det alltid varit viktigt att få ge en glad och genuin service. När man kommer in i en butik vill man få kompetent och vänlig service. Jag har i hela mitt liv arbetat med djur och människor, att nu få använda min snart femtioåriga erfarenhet av hästar och ryttare i min egen firma är fantastiskt roligt. Min målsättning är att ge en glad och professionell service i butiken samt snabba och direkta leveranser i webshopen.  

Vi växer redan

Fördubblad butiksyta! Lagerbutiken i Östra Karup är en populär butik och sortimentet växer varje dag. Nu har vi det mesta på lager till dig och din häst. För att kunna ge den snabba och professionella servicen i butik och webshop så har vi nyligen utökat butiksytan till den dubbla. Ridersport tar över den lediga lokalen bredvid och öppnar en port i väggen. På så sätt hoppas jag att Ridersport ska kunna erbjuda än mer till er kunder.
 
Eva Silwer Williamsson
VD och ägare av Ridersport