//
Ridhjälm Miss Shield Premium Samshield

Ridhjälm Miss Shield Premium Samshield

Färg Hjälm

Färg Blazon/Logga

Färg Trim

Färg Top

Färg Frontal Band

Storlek Skal

Liner

Antalst

Artikelnummer

44001-33168-M57

5 949 kr

inkl. moms

Beskrivning

Inspirerad av klassiska damhattar, Miss Shield Premium har ett långt solskydd.

Material För Optimal Säkerhet - Det yttre skalet på Miss Shield Premium är gjort av polykarbonat, vilket är ett material som används i hög-kvalitativa motorcykel-hjälmar. Är täckt med ett lager metall glansig färg. Det inre skalet är gjort av polystyren med varierande densitet som ger större spridning, bättre skingring, av energin vid slag.

Stabilitet - Den inre skum-fodret, linern, av en sorts memory-material, säkerställer en jämn tjocklek under åren din hjälm används och det semi-rigida hakbandet förhindrar all risk att hjälmen åker av vid händelse av våldsam rörelse. Liner'n är avtagbar och kan tvättas tack vare ett starkt tryck-knapp-system.

Perfekt Justering Av Storlek För Oslagbar Komfort. - En genomgående antropomorf-studie ledde till designen av det inre skalet som skapade en omatchad komfort. - Finns i 3 skal-storlekar: S, M och L. - Varje skal-storlek kan ha 4-5 inre liners av olika storlek för att uppnå en perfekt storlek ryttarens huvud. - Storlekarna finns från 52-61. Med detta system är det möjligt för en ung ryttare att växa med hjälmen.

Kraftfullt Inre Luftflöde. - Utrustad med ett främre luftinsläpp, ger Miss Shield Premium-hjälmarna en enastående ventilation. - Frisk luft leds från det främre luftinsläppet till det bakre runt den sköna skum-linern vilket förhindrar svettning. - Detta koncept ger ett starkt inre luftflöde vilket undviker de stora och synliga luftinsläppen: ridsportens elegans uppehålls utan att frångå teknik och komfort.

Väska ingår till denna hjälm.

Tillverkare

Namn

Samshield