//
Ridhjälm Premium Samshield
Ridhjälm Premium Samshield
Ridhjälm Premium Samshield

Ridhjälm Premium Samshield

Färg Hjälm

Färg Blazon/Logga

Färg Trim

Färg Top

Storlek Skal

Liner

Antalst

Artikelnummer

33002-33168-L58

5 649 kr

inkl. moms

Beskrivning

Ridhjälm från Samshield med Alcantara, ett mockaliknande material.

Material För Optimal Säkerhet - Det yttre skalet på Samshield Premium är gjort av polykarbonat, vilket är ett material som används i hög-kvalitativa motorcykel-hjälmar. Är täckt med ett lager metall glansig färg. Det inre skalet är gjort av polystyren med varierande densitet som ger större spridning, bättre skingring, av energin vid slag.

Stabilitet - Den inre skum-fodret, linern, av en sorts memory-material, säkerställer en jämn tjocklek under åren din hjälm används och det semi-rigida hakbandet förhindrar all risk att hjälmen åker av vid händelse av våldsam rörelse. Liner'n är avtagbar och kan tvättas tack vare ett starkt tryck-knapp-system.

Perfekt Justering Av Storlek För Oslagbar Komfort. - En genomgående antropomorf-studie ledde till designen av det inre skalet som skapade en omatchad komfort. - Finns i 3 skal-storlekar: S, M och L. - Varje skal-storlek kan ha 4-5 inre liners av olika storlek för att uppnå en perfekt storlek ryttarens huvud. - Storlekarna finns från 52-61. Med detta system är det möjligt för en ung ryttare att växa med hjälmen.

Kraftfullt Inre Luftflöde. - Utrustad med ett främre luftinsläpp, ger Samshield Premium-hjälmarna en enastående ventilation. - Frisk luft leds från det främre luftinsläppet till det bakre runt den sköna skum-linern vilket förhindrar svettning. - Detta koncept ger ett starkt inre luftflöde vilket undviker de stora och synliga luftinsläppen: ridsportens elegans uppehålls utan att frångå teknik och komfort.

Väska ingår till denna hjälm.

Önskas andra färger så hör av er till oss.

Klicka här för Konfigurator, så kan du bygga din egen hjälm.

Tillverkare

Namn

Samshield