//
Ridhjälm Shadowmat Alcantara Top Dressyr Samshield
Ridhjälm Shadowmat Alcantara Top Dressyr Samshield
Ridhjälm Shadowmat Alcantara Top Dressyr Samshield

Ridhjälm Shadowmat Alcantara Top Dressyr Samshield

Färg Hjälm

Färg Blazon/Logga

Färg Trim

Färg Top

Storlek Skal

Liner

Antalst

Artikelnummer

35071-33169-M58

4 199 kr

inkl. moms

Beskrivning

Stilren ridhjälm från Samshield med matt yta med dressyrskärning i nacken för att få plats med uppsatt hår. Toppen är i alcantara.

Material För Optimal Säkerhet - Det yttre skalet på Shadowmatt är gjort av polykarbonat, vilket är ett material som används i hög-kvalitativa motorcykel-hjälmar. Är täckt med ett lager metall glansig färg. - Det inre skalet är gjort av polystyren med varierande densitet som ger större spridning, bättre skingring, av energin vid slag.

Stabilitet - Den inre skum-fodret, linern, av en sorts memory-material, säkerställer en jämn tjocklek under åren din hjälm används och det semi-rigida hakbandet förhindrar all risk att hjälmen åker av vid händelse av våldsam rörelse. - Liner'n är avtagbar och kan tvättas tack vare ett starkt tryck-knapp-system.

Perfekt Justering Av Storlek För Oslagbar Komfort. - En genomgående antropomorf-studie ledde till designen av det inre skalet som skapade en omatchad komfort. - Finns i 3 skal-storlekar: S, M och L. - Varje skal-storlek kan ha 4-5 inre liners av olika storlek för att uppnå en perfekt storlek ryttarens huvud. - Storlekarna finns från 52-61. Med detta system är det möjligt för en ung ryttare att växa med hjälmen.

Kraftfullt Inre Luftflöde. - Utrustad med ett främre luftinsläpp, ger Shadowmatt-hjälmarna en enastående ventilation. - Frisk luft leds från det främre luftinsläppet till det bakre runt den sköna skum-linern vilket förhindrar svettning. - Detta koncept ger ett starkt inre luftflöde vilket undviker de stora och synliga luftinsläppen: ridsportens elegans uppehålls utan att frångå teknik och komfort.

Tillverkare

Namn

Samshield