Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Ridkavajer för dam

Dags för tävling? Vi här på Ridersport hjälper dig att se ditt bästa ut för den stora dagen, oavsett om det är en liten lokal tävling eller upp till en av de större som Falsterbo Horse Show. Vi har varianter som passar väl för både dressyr och hoppning mfl.

Stort utbud av tävlingskavajer för dam

Vi erbjuder ett stort urval av tävlingskavajer och frackar både gällande färg och passform. Märkena vi erbjuder är bland annat Pikeur, Kingsland, Cavalleria Toscana med flera. 

När dagen är kommen och det är dags att klä upp sig är nervositeten och pirret ett faktum. Kanske har du vita ridbyxor, nyputsade stövlar och en fin tröja på dig - kavajen är då pricken över i. Föredrar du en stilren svart allround kavaj, en marinblå sportig variant eller kanske en frack? Vi har även andra snygga färger såsom röd och ljusblå, dessa tävlingskavajer sticker ut från mängden och drar uppmärksamhet till sig.

Förutom att vara stilig och snygg så är det även viktigt att den sitter bekvämt och att materialet känns behagligt. Fundera över vilken typ av ridkavaj som passar din situation bäst och klicka sedan hem din favorit - du kommer att älska den!

 

 

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 •  

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen