Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Ridbyxor för herr

Här finner du vårt utbud av ridbyxor för herr. Vi har bara högsta kvalitet på våra byxor och i dagsläget kan du finna märkena Kingsland, Cavalleria Toscana, Animo, Pikeur och Horka i vårt sortiment.

Du hittar ridbyxor med låg, hög eller medelhög midja. Det finns anpassade storlekar till alla kroppens former. Hos Ridersport finns ridbyxor till herr i både knäskodd och helskodd modell. De finns också både med traditionell skinnskoning och den moderna gripskoningen - allt för att det ska kännas bekvämt i sadeln.

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 • Självklart har vi olika färger i vårt sortiment, eftersom vi vet att man kan vilja ha olika nyanser till olika tillfällen. Till vardags när du donar i stallet och tränar i ridhuset eller på en dammig utebana  kanske du vill ha dova färger där smuts inte syns så mycket. På tävling eller andra typer av evenemang kanske du söker efter en vit ridbyxa istället. Vi har även smutsavvisande vita ridbyxor i vårt utbud. När det gäller utseendet på ridbyxan så är det individuellt hur stor vikt som läggs på detaljer. Vi har både enklare modeller av byxor och byxor där mycket tanke har lagts på fickor, sömmar, bälteshällor, knappar med mera.

  Har du hört talas om SmartCell-fibrer? De hjälper dig att reglera temperaturen oavsett om det är varmt eller kallt. Vädret behöver alltså inte vara en faktor när du ska välja hur du ska klä dig. Hos oss hittar du en ridbyxa med detta material. Ibland kanske du istället bara vill ha en ridbyxa som torkar snabbt under svettiga och regniga dagar. Det är vanligt att byxor som är gjorda för att rida i innehåller stretch, för att du som ryttare ska känna dig bekväm och sitta skönt i sadeln. Ingen gillar väl att bli dyngsur innan man ska påbörja sin ridtur? En vattenavvisande ridbyxa gör att du slipper det och kan vara ute i olika väder. Hade du hört tidigare att det finns ridbyxor gjorda i antibakteriellt material och som blockerar UV-strålar? Dessa ridbyxor finns i vårt sortiment.

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen