Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Ridkepsar och ridmössor

Här hittar ni ridmössor och ridkepsar från våra olika varumärken så som Pikeur, Kingsland, Mountain Horse med flera.

Oavsett årstid kan en huvudbonad ofta komma väl till pass. Under en större del av året kan en värmande ridmössa behövas, både i stallet och i andra situationer och miljöer. Ett pannband är också ett smidigt alternativ om du vill sätta upp håret i en tofs eller bara vill skydda öron och panna mot kylig blåst. På sommaren kan en keps istället vara viktig för att skydda huvudet och ansiktet mot solen. Beroende på vilken stil du föredrar, så har vi både diskreta och enfärgade varianter samt kepsar som sticker ut lite mer med stora tryck. För dig som trivs i hatt finns även det i vårt sortiment! Perfekt när du vill känna dig extra elegant. Självklart fyller de samma funktion för att undkomma solens strålar lite.

Varierat utbud av olika material

Det finns såklart flera olika material att välja mellan. Om du gillar bomull och bomulstwill, så kan de vara sköna och snygga material när du vill ha en bekväm keps. Om det är ett material som ger en stilig look som du vill ha, så har vi kepsar i sammet. De ger ett elegant komplement till din övriga ridstil! Kepsar i tyg som är reflekterande kan bland annat bestå av polyester. Hur ska man då tänka under sen höst och vinter? Med våra mössor kan du hålla dig varm och ha hög komfort i stallet, oavsett vilket material du väljer. Med en mössa i akryl eller med fleecefodring kan du hålla värmen mycket bra. För dig som föredrar ull så har vi en mössa i ullblandning också, för de riktigt kalla dagarna. I vårt sortiment har vi också en barnmössa, så att de flesta åldrar kan hitta en mjuk och skön huvudbonad som värmer under de kyligare delarna av året. Denna har också ett tryck i reflex.

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 • Funktioner i våra produkter

  Flera av våra kepsar är justerbara med en rem eller ett kardborreband i nacken, för att de ska sitta så tätt som möjligt runt huvudet utan att trycka eller klämma för mycket. Vi har produkter i unisexmodell, så väl som för dam och herr. När det är mörkt om kvällarna kan vår keps i reflekterande material vara att tryggt val för att veta att man syns när en bil kör förbi.

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen