Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Ridstrumpor

I vårt sortiment av ridstrumpor finner du flera olika modeller från våra varumärken. Vi har tjocka och tunna, längre och kortare, tävlingsstrumpor och stallstrumpor, samt i flera olika färger. Varumärkena vi erbjuder är bland annat Kingsland, Pikeur, Hansbo Sport, Albion med flera. 

Hos oss kan du hitta de ridstrumpor som är i din stil och som ger dig mest komfort. De finns också i olika material, som kan passa i olika temperaturer och skor. Ullmix fungerar bra under de kyligare delarna av året i ridhuset. Då håller sig fötterna varma och utöver det är strumporna mjuka och sköna att ha i skon. Om du dessutom vill ha ett material som transporterar bort fukt, så är ullmixen ett utmärkt val. Vi har också strumpor i blandningar med bomull, nylon, polyester, polyamid och/eller elastan. Även dessa har olika egenskaper som ullstrumpor har, för dig som vill ha praktiska ridstrumpor utan ull i dem. Vissa av strumporna har en förstärkt häl och tå, så att de ställen där det kan skava som mest hålls skyddade under hela ridturen och tiden i stallet.

Tävlar du i någon gren och vill känna dig extra fin på evenemangen? Vi har tävlingsstrumpor som glittrar, för att ge dig en speciell känsla på hästryggen och bland de andra ekipagen. Även dessa är självklart utformade för att du ska känna dig bekväm under hela dagen. Föredrar du istället det klassiska argyle-mönstret, så har vi det också! Fina ridstrumpor kan dessutom passa lika bra till ridbyxorna som till jeansen.

 

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 • Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen