Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Chaps & Gaiters

Ett par shortchaps kan vara enda alternativet när man inte hittar ristövlar i rätta måtten. Här kan man anpassa korta ben, kraftiga vader och stora eller små fötter. Mycket tack vare resåren som de flesta leggings är utrustade med blir det bästa passform. När du väljer ett nytt par gaiters ska dem sitta riktigt tajt så dom inte eftr en kort tids användning blir sladdriga och glider ner på vaden.

Förutom att shortchaps ger möjligheten att skapa en passform som både passar foten och benet, så är kombinationen mellan dem och skorna prisvärd. Ytterligare en fördel är att du snabbt kan göra dig redo för att hoppa upp i sadeln efter att du har utfört sysslor i stallet, i ridhuset eller på annan plats. Ibland har man inte heller haft tid att byta om innan man kommer till stallet och kanske heller inte planerat för att rida. Tycker du att det är jobbigt att bli nypt av stiglädren när du rider? Då har du en till anledning till att välja shortchaps!

Läs mer längst ner på sidan.

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 • Välj ett material och en färg som du tycker om

  Vilket material du vill ha är helt och hållet upp till dig! Du kan välja mellan shortchaps helt i syntetmaterial eller i läder med syntetiska detaljer. Vissa shortchaps har en passform som liknar en strumpa medan andra mer liknar en traditionell stövel med en elegant design. Vissa produkter finns också i både svart och brunt. Vilken färg passar bäst till dina favoritskor? Eller varför inte ha en av varje färg, för att enkelt kunna matcha din garderob utefter vilka skor du vill bära beroende på dag och aktivitet?

  Shortchaps med olika funktioner

  Beroende på vad du vill få ut av dina shortchaps, så finns det olika varianter med olika funktioner. Om du enbart vill ha chaps med en viss design och mer eller mindre stretch, så finns det flera produkter i vårt sortiment att välja mellan. Är det viktigt för dig att de också andas ordentligt, så att det inte blir för varmt och fuktigt under dem när du är mycket i rörelse? Vill du dessutom ha shortchaps som ger extra stöd eller som har bra tålighet och grepp? Då har vi en produkt för dig med, som kombinerar samtliga av dessa faktorer.

  Shortchaps för alla åldrar

  Oavsett om du söker shortchaps till dig själv eller till ditt barn, så hittar du dem hos oss! Varför inte göra någon glad och ge bort ett par i present? Perfekt för en person att få som inte redan har några och som vill komplettera sina skor med ett par eller för någon som vill kunna variera mellan flera olika.

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen