Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Ridskor

En ridsko ska vara bekväm att bära samt ha funktioner till sitt ändamål. Tänk på att inte välja för grov sula om du ska använda den vid ridning. Till höga vrister passar skor med snörning framtill bäst. Vi har många skor från märken som Ariat, MountainHorse, HorseLife och HansboSport. En ridsko är perfekt att använda oavsett om du bara ska strosa omkring i stallet, mocka hagen eller rida ett pass på ridbanan. Om du ska rida i ridskon så rekommenderar vi att komplettera med shortchaps för att få bättre stöd kring vristen.

Visa föredrar Jodphurs framför stövlar för att kunna använda till fler syften än bara själva ridningen. Vi har skor både till dam, herr och barn och de finns i olika färger och utföranden. En sko anpassad för ridning har en rejäl klack för att undvika att foten ska glida igenom stigbygeln.

En sak att fundera på är om du vill ha med eller utan stålhätta. Stålhättan skyddar tårna ifall du blir trampad på men är inte lika lätta och smidiga som utan. Det kan vara en god idé att införskaffa skor som är anpassade för sommar respektive vinter. Vinterridskor har ofta varm fodring och en sula med bra grepp.

 

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 • Populära produkter i underkategorierna
  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen