Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Ridskor för barn

En kombination av ridsko och shortchaps kan fungera helt perfekt när barnet växer och man inte hittar någon ridstövel i lämplig prisklass och passform. Ofta kan man använda skon till annat än ridning också. Bra för plånboken, plus att andrahandsvärdet ofta är bra då slitaget inte blir så stort. 

En bra ridsko är viktig när ditt barn sätter foten i stigbygeln såväl som när sysslor ska utföras i stallet. Komfort och slitstarkhet är en kombination som behövs i stallmiljön. Hos oss hittar du skor av hög kvalitet, av olika material och för flera årstider. Med varierande design och funktion bland vårt sortiment kan du kombinera funktion med stil. En stilfull ridsko kan även användas i vardagen och under olika perioder av året samt i olika väder. 

Skydd och komfort i stallet

En sko som ska fungera väl i stallet bör bestå av ett material som tål ammoniak och ha en kraftig sula. För en ökad säkerhet i sadeln och stallet är ribbade och slitstarka sulor en viktig funktion. Därför har vi skor i vårt sortiment som har mönstrade sulor, så att du kan känna dig trygg med att ditt barn sitter stadigt på hästryggen och att det finns en minskad risk för att halka på stallbacken under vintern. Om skon också har en stålhätta finns det ett ytterligare skydd, som utgör en trygghet om en hästhov trampar på barnets fot eller om ett tungt föremål landar på den.

Läs mer längre ner på sidan.

Ridskor för årets alla årstider och väder

Vi har jodhpurs och stövlar som är vattentäta och håller ditt barns fötter torra. I vårt sortiment finns även skor som håller fötterna varma under vinterhalvåret. Du kan välja mellan dragkedja och skor med elastisk resår. Om du lägger vikt vid att ditt barn ska ha skor som är ergonomiskt anpassade, finns jodphurs med innersulor som ger hög komfort och stötdämpande delar. På så sätt kan ditt barn vara aktiv under en längre tid i stallet eller på ridlägrets alla aktiviteter.

Oavsett om fokus ligger på en lätt och smidig sko eller en sko som är stark och tålig, har vi den som fyller de kriterier som är viktiga för dig.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen