Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Hinkar och foderutrustning för häst

Hinkar är något som är en nödvändighet i alla stall, perfekt att ha foder eller vatten i mm. Här finns även olika typer av vattenkoppar och fodertunnor.

Alla stall, boxar, hagar m.m. kan se annorlunda ut, vilket också skapar ett behov av rätt typ av foderhinkar och annan foderutrustning till hästarna. Vi har både hinkar som du kan hänga på hästens boxvägg eller dörr och hinkar som du kan ställa på stallgolvet eller i hagen. Självklart finns det både diskreta och roliga färger att välja mellan. Välj storlek efter behov, eller varför inte köpa flera i olika storlekar? Till exempel en för boxen och en mindre att ta med sig på resa. För dig som specifikt söker en krubba för transport så har vi också olika alternativ.

Vi har även flottörkopp/vattenkopp i vårt sortiment, gjorda i tåligt material i olika storlekar. Vissa hinkar har en gradering, droppkant och rejäl bottenkant för att ge underlättad dosering och enklare hantering. Förutom vanliga runda hinkar har vi även hinkar med platt baksida, så att de enkelt kan anpassas utefter ett utrymme och inte ta upp lika mycket plats mot en vägg.

Vill du hålla temperaturen i vattenhinken i en viss grad under den kallare delen av året? Då kan du välja en värmehink som kan användas utomhus och som reglerar temperaturen med en inbyggd termostat samt livsmedelsgodkänd isolerande plast. För förvaring av foder finns också fodertunnor i olika storlekar. 

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Färg
  • Varumärken
 •  

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen