Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Stallredskap

Utan redskap i stallet kommer man inte långt. Här finner du de perfekta kamraterna för stallet, som grepar, krattor, kvastar och vågar mm för att underlätta i vardagen.

Vi har stallredskap i flera olika färger för att liva upp sysslorna i stallet! Våra stallkvastar finns i olika prisklasser, beroende på vad du vill använda den till och vilka funktioner den ska ha. Vissa har exempelvis teleskopskaft och vissa har längre strån än andra.

Oavsett om det är du som vuxen eller en yngre person som ska hjälpa till att mocka i stallet, så har vi en grep som passar. Det finns en mängd olika färger att välja mellan, från mer diskreta till starka färgsprakande nyanser. Vi har också gödselplockare för både barn och vuxna.

Stallredskap som fodersked, vattensäck, fjädervåg och balkniv hittar du också i vårt sortiment! För att hänga upp dina ryktsaker prydligt och samlat på ett ställe har vi också en boxgardin med fickor, som du lätt fäster exempelvis mellan boxgallren med kardborreknäppning.

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 •  

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen