Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Elstängsel och tillbehör

Behöver staketet ses över? Här finns saker för att hålla hästen säkert i hagen.

Är du osäker på hur ditt elstängsel fungerar i nuläget? Då kan en stängseltestare i ett litet och smart nyckelringsformat vara smidig att ha. Den kontrollerar snabbt ditt stängsel och piper vid fungerande puls. Vi har även större och mer avancerade varianter, som exempelvis visar spänning i flera steg eller har digital voltmätare.

Vi har olika typer av isolatorer och verktyg för installationen av dem samt tillbehören till ditt stängsel. Hos oss hittar du också olika varianter av aggregat med olika fördelar och faktorer som gör dem lämpliga för olika behov. Vissa kan klara av att köra två separata stängsel samtidigt, alternativt dela ett stängsel i två delar. Om du har en liten inhägnad så kan det vara värt att införskaffa ett enkelt och lättskött aggregat som är mindre avancerat. Vill du tänka miljövänligt och ha ett framtidsperspektiv? Varför då inte köpa ett aggregat som drivs med solceller och har en funktion för att spara energi?

Självklart kan du köpa tråd på rulle hos oss också! Både elastisk och vanlig tråd. Om du önskar ett band med hög ledningsförmåga och som är stark i olika väder, så hittar du det hos oss. Ett sådant band kan vara bra för längre staket och för att skapa en större känsla av avskräckning. Visste du att det också finns elrep som har 3-5 års UV-garanti? Grindhandtag finns i flera roliga färger, så att du kan matcha med ditt val av trådfärg. 

Vill du skydda ditt stängsel om åskan dundrar in? Vi har åskskydd som minimerar risken för skador. Det kan också vara en bra idé att införskaffa en eller flera varningsskyltar, så att ingen råkar få en stöt i onödan. Om du vill komma igång snabbt med allt du behöver i en förpackning, varför då inte satsa på ett startkit?

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Färg
  • Varumärken
 •  

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen