Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Biofarmab

Biofarmab tillhandahåller ett stort sortiment av närproducerade kvalitetsprodukter inom fodertillskott och djurvård. I sortimentet finns produkter för både in- och utvärtes bruk, för att rengöra din hästs päls och hjälpa din vän med leder och muskler.

För att en häst ska prestera på topp krävs att vi tar hand om den. Produkterna från Biofarmab hjälper till med just detta så att du och din häst i harmonisk samklang kan fortsätta att utvecklas.

Vid framtagning och utveckling av produkter har Biofarmab alltid hästen i fokus. I över 30 år har de producerat och distribuerat fodertillskott och hästvårdsprodukter till både amatörer och proffs. Eclipse Biofarmabs långa erfarenhet i branschen och kunskapen de har om hästar är givetvis en nyckel för att skapa kvalitativa produkter.

 

Produkterna tas fram med stor noggrannhet vad gäller val av ingredienser och produktion sker i laboratoriemiljö. 

I vårt sortiment finns bland annat den populära hästsalvan mot klåda och eksem, munkpeppar, djävulsklo, arnika, linfröolja, zinksalva mm.

 

Varumärken

  • Produktfiltrering
      Varumärken
  •  

    Drift & produktion: Wikinggruppen

    Produkten har blivit tillagd i varukorgen