Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Bombers

Bombers specialområde är bett och varumärkets fokus ligger på att hantera de utmaningar ryttaren ställs inför, vilket de gör med innovativa lösningar. Bombers har utvecklat hästprodukter av hög kvalitet i över 30 år. Förutom innovativitet så präglas produkterna av hög kvalité, fina detaljer och testning genomförd av erkända ryttare världen över.

Det speciella med Bombers hästbett är att de blå partierna på bettet är gjord i en metall som ger hästen en söt smak. Detta brukar de flesta hästarna uppskatta. En annan funktion de blå partierna har är att de är gjorda på så sätt att de kan rosta, det kan låta konstigt men det är faktiskt meningen. Den söta smaken kommer nämligen från just rosten. 

Betten från Bombers finns i en mängd olika utföranden, så att alla ska kunna hitta sin favorit som hästen trivs med. Det finns allt från de klassiska tränsbetten till med avancerade fullcheek, pelham och många fler.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen