Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Borstiq

KVALITETSBORSTAR FRÅN BORSTIQ

Om du letar efter borstar av högsta kvalitet till din häst, så är produkterna från Borstiq Farm AB verkligen att rekommendera. I sitt sortiment har de borstar för olika behov, så att du ska kunna hitta en produkt som passar dig extra bra. Ett material som används till Borstiqs ryktborstar är oljad bok. Borstmaterialet är tätt och naturmaterial såsom gethår används.

Förutom att borstarna är gjorda av bra material, så är de också gedigna och robusta i sin design. Dessutom är de ergonomiskt utformade för att även du som ryttare ska få en god användarupplevelse av dem under ryktningen. 

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Varumärken
 • Något som Borstiq vet är att hästens välmående är tätt förknippat med borstning och ryktning, så att använda ryktborstar i bra material är viktigt. Dessutom känns det väl lite extra mysigt att rykta med en borste av god kvalitet? Två effekter som borstningen ger är att hårremmen rensas och att hästen får en cirkulationsstimulerande massage. Utöver att det är fysiskt viktigt för hästen så är det också emotionellt viktigt, då kontakten mellan hästen och människan som tar hand om den främjas.

  Varför är det då viktigt att det finns olika typer av borstar? Hästens individuella behov bör stå i centrum vid all hästvård och därför behöver man anpassa sig efter dem. Borstiq erbjuder därför ett brett utbud av borstar, så att alla typer av hästar ska få den bästa skötseln.

  Borstiq säljer inte produkter enbart i Sverige, utan importerar och exporterar både i Skandinavien och andra delar av Europa. Förutom att leverera kvalitetsprodukter så vill Borstiq också erbjuda ett bra pris, för att alla ska kunna köpa deras produkter. Borstiqs ryktborstar är också hållbara eftersom de bevarar den goda kvalitén i många år. 

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen