Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Eskadron

Eskadron är ett av ridsportens starkaste varumärken och står för kvalitet, tillförlitlighet och innovation. Produkterna är populära hos både fritidsryttare och den internationella ryttareliten. Ett nära samarbete med ryttare på toppnivå har gjort det möjligt för företaget att ta fram utrustning som uppfyller de allra högsta kraven, oavsett vilken nivå du rider på. Eskadrons sortiment är en kombination av deras klassiska väl beprövade produkter och säsongskollektioner i ny spännande design och färg.

 

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 • Eskadron är samma bolag som Pikeur och har ett oöverträffat rykte av kvalitet och design inom ridsporten. Eskadron ägs av Bugatti Fashion som är en del av Bugatti Holding Brinkmann GmbH & CO KG. Relationen mellan Bugatti och ridning började 1990 när de tog över Pikeur, som då hade tillverkat ridkläder ända sedan 1957. Till en början tillverkade Eskadron enbart utrustning för hästen medan Pikeur var ryttarens varumärke. Idag är denna uppdelning inte lika tydlig då Eskadrons senaste kollektioner även innehåller kläder för ryttaren. Idag har Eskadron flera olika kollektioner med produkter, Classic Sports som kommer ut två gånger per år med en enkel och tidlös design i neutrala färger som matchar säsongen. Equestrian Fanatics med moderna och lediga ridkläder för yngre ryttare. Basic kollektionen har ett ett brett sortiment av Eskadrons standardprodukter i många fina klassiska färger. Reflexx med en sportig och funktionell design i häftiga färger.

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen