Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Hurtta

Hurtta är ett finländskt varumärke och skapades med erfarenhet av att arbeta i klädindustrin i bagaget. Historien bakom varför Hurttas skapare valde att göra kläder till hundar grundar sig i det enkla faktumet att de ville skydda sina hundar mot kylan under exempelvis Finlands obönhörliga vintrar och andra olika nordiska väder. Kärleken för deras egna hundar ledde inte enbart till att de gjorde kläder för dem. De bestämde sig också för att skapa funktionella produkter som kunde nå en global marknad.

Den omfattande kunskapen från att arbeta med kläddesign kombinerades med den praktiska erfarenheten av att röra sig i skog och mark med hundar, till exempel i parker samt på vandringsleder och träningsfält. Omtanken för Hurttas grundares egna hundar skapade också möjligheter att få kontakt med andra hundägare samt hundtränare och personer som utövar olika hundsporter och på så sätt utöka sin expertis genom andras erfarenheter.

Hurtta fortsätter kontinuerligt att utforska, testa sig fram och omarbeta sina designer tills att hundarna själva visar dem att slutprodukten har blivit lyckad. Hurttas sortiment består av hundselar, hundtäcken, hundkoppel och hundhalsband m.m. I vårt sortiment hittar du både färgglada och neutrala produkter från Hurtta och flera olika storlekar.

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 •  

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen