Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

KEP Italia

Kep Italia är ett revolutionerande italienskt hjälm märke som grundades 2007 med mål att skapa den bästa hjälmen i världen: en säkrare, bekvämare och lättare ridhjälm än alla andra ridhjälmar på marknaden. 

Kep Italia är en otroligt populär ridhjälm hos världsryttare, både tack vare den sportiga designen men framförallt för känslan den ger ryttaren. Många som provar en Ridhjälm från Kep Italia för första gången blir förvånade över hur bekväm en ridhjälm kan vara. 

Hos Kep Italia har du också möjlighet att designa din alldeles egna ridhjälm. Det finns hur mycket valmöjligheter som helst och bara fantasin sätter gränser för hur din egendesignade ridhjälm ska se ut. Såhär går du tillväga för att köpa en egendesignad hjälm från Kep Italia:

1. Designa din hjälm i Kep Italias configurator: KEP Italia Configurator 

2. När du är nöjd med hur hjälmen ser ut så väljer du storlek i spaltarna i det högra hörnet. Sedan klickar du på "Meny" och väljer "Recieve Configuration" fyller i uppgifterna som behövs för att få ut en offert av hjälmen.

3. När du fått offerten till din e-mail så vidarebefordrar du offerten till info@ridersport.se så hjälper vi dig att beställa din egendesignade ridhjälm från Kep Italia. OBS priset i offerten kan variera beroende på valutakurser, frakter och liknande. 

Välkommen att utforska denna spännande värld av Kep Italia.

 

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Färg
  • Varumärken
 • Tack vare den höga standarden på dessa ridhjälmar så räknas hjälmarna från Kep Italia som bland de säkraste ridhjälmarna i världen. Hjälmarna har ett patenterat ”Air Control System” som har utvecklats av Kep och innebär att ridhjälmarna alltid känns svala och sköna att bära även under sommaren. De hjälmar som heter POLO har en solskärm som minskar risken att du bländas av solen under ridturen. Kep Italia har ett praktiskt system för storlekar på sina ridhjälmar. Det finns två olika skalstorlekar som du kombinerar med ett innerfoder för en perfekt anpassad hjälm för ditt huvud. Hjälmliners säljs separat och är tvättbara vilket är en fördel om du haft din hjälm under en längre tid.

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen