Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Neue Schule

Neue Schules, ett av de första hästbetts-uthyrningsföretagen i Storbritannien. I slutet av 90-talet startade de sin tillverkning av hästbett på grund av att det inte fanns tillräckliga bett för hästens och ryttarens alla behov. Därav fylldes tomrummet med väl genomtänkta utformade hästbett.

Detta nytänkande har lett till raffinerade konstruktioner och unik material för Neue Schules hästbett, det som är bra för hästen är allt som betyder något, säger de. Den unika metallblandningens egenskaper som Neue Schule har i sina bett gör betten mjukare och värms ögonblickligen upp av hästens mun och minskar hästens obehag inför kyla. 

Neue Schule har ett stort urval av olika bett i många olika former för alla olika sorters hästar, där vissa har mjukare böjning och andra har en rakare anläggningsyta för att din häst skall få det det bett som passar den bäst.

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Färg
  • Varumärken
 •  

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen