Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Pikeur

Pikeur är ett välkänt och omtyckt varumärke inom ridsport som levererar ridkläder av hög kvalitet. Företaget grundades år 1957 av bolaget Haefner och Co. med en banbrytande idé, att skapa industriproducerade ridkläder av tåligt material och med snygg design. Kläderna från Pikeur präglas än idag av perfekt passform och kvalitet ut i sömmarna.

Företaget har nu sitt huvudkontor i den lilla byn Werther som ligger i Westfalen i Tyskland. Tillverkningen av kläderna sker främst i Europa och allra främst i Tyskland. Med designteam och produktion så nära varandra öppnas möjligheter att hålla kontakt och säkerställa god kvalitet genom hela kedjan. I företaget finns mycket kunskap och erfarenhet. De nuvarande ägarna av Pikeur är två bröder vid namn Brinkmann och de driver även det internationella klädmärket Bugatti. En av bröderna, Wolfgang Brinkmann, har även haft framgång på ridbanan med ett OS-guld i hoppning.

Det tyska landslaget i hoppning har sedan år 1972 burit Pikeurs kläder på stora arenor världen över. Några stora och välkända namn som Pikeur samarbetar med är: Ludger Beerbaum, Simone Blum, Meredith Michaels-Beerbaum, Jeroen Dubbeldam och Marco Kutscher.

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 •  

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen