Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Trixie

Från tyska Trixie köper du hundvårdsprodukter, hundtäcken och reflexer till din bästa vän.

Vi tar historien från början. När Ingegerd och Stig-Arne Westerlund grundade Pet-Food Fodertjänst i Piteå AB 1981 sålde företaget hund- och kattmat i starten. 1987, alltså sex år senare, hade företaget utvecklats till att också sälja en mindre mängd tillbehör för hundar och katter. Sortimentet har sedan dess fortsatt att utvecklas och växa. Idag säljer företaget det mesta för husdjur och det tackar de sina trogna och målmedvetna kunder för. Det är inte en dålig utveckling från starten i källarlokalen under byns lanthandel kan man säga. I dagsläget finns företagets största marknad i Sverige och Norge. Dock finns kunder även i Danmark och Finland och företaget är en bred grossist med stort fokus på att kombinera sina egna varumärken med välkända och starka varumärken utanför företaget.

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 • Mer om trixie

  Maria Lundberg blev andra generationen att driva företaget 2010 men 2016 såldes Trixie. Hon är dock fortsatt VD och majoritetsägare av Trixie idag och företaget är det ledande varumärket inom husdjurstillbehör i Europa. Samma människor och affärsidé finns bakom företaget och de vill erbjuda det bästa för husdjur. Trixie har en erkänt hög servicegrad och ett brett sortiment. De ska dessutom alltid erbjuda kunderna förmånliga priser för att de i sin tur ska kunna tillgodose önskemålen från sina kunder. Företaget värdesätter också goda och långvariga samarbeten med sina kunder.

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen