Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Hovvård

Det är sant som alla säger, om din häst inte får den hovvård den behöver så fungerar inte din häst heller. Kort sagt, var noggrann med hovvård så får du en hållbar häst! Detta eftersom vi idag begränsar hästens naturliga beteende så måste vi se till att ta hand om hästen och att hovarna sköts om ordentligt.

Vi har det som behövs för att ta hand din hästs hovar för alla årstider som broddar för både sommar och vinter, vårdande hovoljor för bättre hovkvalitet, hovtjära som hjälper till att läka småsår på hovar och förhindrar att fukten tränger sig in i hoven, man får heller inte glömma att kratsa hovarna med en hovkrats inför och efter varje tur ute med hästen. Det finns skyddande skyddsskor, hovraspar och många andra tillbehör för att hovarna skall må bra och se fina ut.

Kolla in de märken som finns tillgängliga hos oss som till exempel HansboSport, NAF, Haglunds, Ekol, Effol, Horse Guard, Waldhausen, den meriterande Carr & Day & Martin, samt många fler.

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 •  

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen