Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Racesafe

Racesafe ger dig en rad marknadsledande produkter, utformade för att tillgodose behoven hos de mest krävande ryttarna i hela häst- och tävlingsvärlden. Genom att använda den senaste utvecklingen och designen erbjuder Racesafe kroppsskydd med de senaste europeiska och BETA-skyddsstandarderna. Racesafe RS2010 och Racesafe Provent säkerhetsvästar är bland de smidigaste, lättaste och populäraste på marknaden.

Hur länge har då varumärket funnits? Racesafe grundades 1970 och har alltså mer än 50 års erfarenhet. Varumärket är från Storbritannien och är kända globalt. De fokuserar på säkerhet utan att tumma på prestation, bekvämlighet och stil. Racesafe arbetar med ryttare på höga nivåer och i olika delar av världen för att säkerställa att deras produkter håller för kraven på de nivåerna. De vill dock inte att enbart ryttare på elitnivåer ska ha möjlighet att använda deras produkter, produkterna är för alla.

År 2020 är Racesafe fortfarande ett familjeföretag som drivs av tredje generationen. Fabriken ligger i Northamptonshire men företaget har ett nätverk av återförsäljare. Deras säkerhetsvästar är mycket populära på marknaden.

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 •  

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen