Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Ridhandskar

En bra ridhandske ska vara med grepp och ge dina händer skydd, samtidigt som den ska sitta smidigt på din hand. Det är precis vad vårt sortiment av ridhandskar erbjuder. Här finner ni flera olika prisklasser och varumärken för att passa ert specifika behov.

Förutom att handsken ska ge dig bra grepp så är det även viktigt att den är sval på sommaren och tillräckligt varm under de kallare årstiderna. Vi har både handskar för sommar och vinter och den största skillnaden är givetvis om de är fodrade eller inte.

Läs mer längst ner på sidan.

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 • Populära produkter i underkategorierna

   

  Sommarridhandskar

  För sommarens allra varmaste dagar så har vi ridhandskar med extremt hög andningsförmåga och funktioner för att transportera bort fukt. Lägg vikt vid att hitta en ridhandske som har bra passform för dina händer och som inte begränsar dig i din ridning.

   

  Vinterridhandskar

  För de kyligare månaderna under vinterhalvåret är det viktigt att du har en varm handske men som ändå ger dig en bra känsla, tydligt grepp och är bekväm att både rida och göra andra stallsysslor med.

  Det kan även vara bra att fundera på om de behöver vara vattenavvisande, om det ska vara fem- eller tre-fingersvantar och om du föredrar läder eller tyg. Vi vill även tipsa om en funktion som du inte visste att du behöver men som du kommer att älska. Det är att vissa ridhandskar är TouchScreen-kompatibla så att du kan ringa ett samtal eller skicka ett sms utan att ta av dig handsken i minusgraderna. Ett annat tips kan vara att ha en vinterridhanske avsedd för ridning och en ännu varmare avsedd för mockning, höpackning och sopning av stallgången.

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen