Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

RIDKLÄDER BARN

Söker du ridkläder för barn? Ridersport erbjuder även ridkläder för familjens minsta, både tilll tävling och vardags samt kalla och varma dagar i stallet.

Heltäckande sortiment av barnridkläder

Vi börjar alla någonstans i vårt hästliv och vad är inte roligare än för ett barn att få lära känna en första hästkompis och mysa i stallet, eller bara att ha en tröja med hästmotiv för de hästtokiga. Ridersport har flera prisklasser att välja ifrån och sådant som passar både nybörjaren och den mer erfarne, perfekt för sommarens ridläger, en tävlingsdag eller en helt vanlig vardag. Här har vi saker topp till tå för barn och junior, pojke och flicka. 

När barn ska till stallet är det såklart viktigt att de bär plagg som sitter skönt och fyller smarta funktioner. Ännu viktigare är att kläderna är anpassade efter temperaturen ute så att upplevelsen i stallmiljön blir så bra som möjligt. En viktig aspekt är också att kläder som bärs i stallet ofta får utstå slitage och smuts. I vårt sortiment finner du ridkläder till barn som är anpassade för ändamålet. Kolla även in våra tröjor med snygga motiv som livar upp vilken dag som helst.

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 • Populära produkter i underkategorierna

   

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen