Fri frakt över 499:-    Snabba leveranser (1-5 arbetsdagar)    Toppenbutik, grym service! 

      90 dagars öppet köp, 49:- frakt                 info@ridersport.se  -  Tel. 0431 - 30 20 40                                    Läs fina omdömen på vår Facebook sida                 

 

                  

Mountain Horse

VÄLKOMMEN TILL MOUNTAIN HORSE PÅ RIDERSPORT.SE

1988 var året då Mountain Horse startades upp. Något som är unikt för märket är att grundaren Lars skapade de första vinterridstövlarna någonsin. Varumärket är idag prestigefyllt och finns i fler än 35 olika länder. Klassiskt möter modernt i varumärkets design och genomtänkta detaljer är något som också definierar den. Mountain Horse sortiment innehåller allt från eleganta och glansiga ridskor samt snygga ridjackor till mjuka lyxiga ridbyxor och varma bekväma ridhandskar. Hos oss på Ridersport hittar du också en lättviktig väst, en skön overall för kyliga vinterdagar och en mysig fleecetröja. Utbudet är alltså brett för att passa olika behov och smaker!

Ridersport.se har ett nära och mycket utvecklat samarbete med Mountain Horse. Om du önskar någon särskild produkt, storlek eller något annat är det bara att höra av sig till oss så ska vi försöka hjälpa till!

Storlek

Färg

Varumärken

 • Produktfiltrering
   Storlek
  • Färg
  • Varumärken
 • Mountain Horse Historia

  Mountain Horse har flera kärnvärden som de håller sig till när de skapar kollektioner. Dessa är att kläderna ska följa modet och ha en snygg stil, kombinerat med att de ska vara funktionella. Att produkterna ska vara säkra och nytänkande är också viktigt för Mountain Horse. Varumärket tar in inspiration som exempelvis vilka färger de vill ha i sina kollektioner från flera olika mässor och institut och bevakar även trender som visas upp under och hos dessa. Utöver denna bevakning är det inte sällsynt att Mountain Horse samarbetar med kända profiler inom ridsporten som använder deras sortiment, för att dela idéer inför deras produktutveckling.

  Sedan år 2000 är Bertil Sjöswärd, son till grundaren Lars Sjöswärd, VD för företaget. Företaget har en stor talang för att knyta an till nya marknader. Detta är troligtvis en anledning till att Mountin Horse har slagit igenom på den internationella marknaden. Du hittar märket i Europa, USA, Australien, Nya Zeeland, Kanada och Japan.

  Mountain Horse är ett medvetet varumärke när det kommer till hållbarhet. Deras ridkläder ska vara prisvärda och samtidigt hålla god kvalitet. Respekt och omsorg för människor och miljö står i fokus för produktionen. Eftersom mycket vatten och energi går åt till att tillverka kläder så finns en utmaning för att spara på miljön. Mountain Horse har i åtanke att ingen kan göra allt men att alla kan göra något.

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen